Desain-Distribusi-Layanan

Perintis teknologi penyegelan panas kanggo piranti medis lan kemasan

company_intr_img

Babagan kita

Otomatisasi Presto minangka panyedhiya solusi inovatif kanggo macem-macem jinis mesin industri: tukang las frekuensi dhuwur, segel impuls termal, solusi Inspeksi Optik Otomatis kanggo piranti medis lan kain sing ora ditenun, lini produksi sing dirancang khusus lan nawakake macem-macem solusi kanggo otomasi industri. . Kita minangka perusahaan sing stabil lan berkembang kanthi dinamis karo pabrik manufaktur lan kantor utama sing ana ing Shanghai, China. Kita terus-terusan mriksa lan maneh menehi saran supaya adaptasi karo tren pasar lan kebutuhan pelanggan sing saya owah.

Kita uga nggawe desain khusus sealer panas miturut panjaluk industri.

 

 

Produk Kita

Layanan kita

service01

Layanan Distribusi

Apa sampeyan duwe produk lan golek saluran distribusi ing China? Kita siyap kerja sama lan nindakake bisnis liwat ...

service02

Layanan kanggo OEM

Sampeyan butuh mitra strategis sing duwe kapercayan lan pengalaman ing desain, produksi lan kontrol kualitas ...

Mitra

  • PARTNERS1
  • PARTNERS2
  • PARTNERS3